Utleie av Bremnes fort

 

 

Bremnes kystfort er et ganske uvanlig sted for middag, fest eller julebord i Bodø. Bremnes fort er et av mange minnesmerker etter 2. verdenskrig i Bodø. Inne i fjellet ligger en fjellhall brukt som ammunisjonslager (men nå helt uten krutt).

Her inne i fjellet råder en meget spesiell stemning. Veggene og taket i fjellhallen består av nakent fjell. Et uvanlig tøft sted for en hyggelig middag, julebord, konserter og private vennelag. Bremnes fort er et av de mer stemningsfulle stedene i Bodø.

 

 

Inne i Bremnes kystfort setter vi opp langbord som dekkes med hvit duk, skikkelig dekketøy, stoler, 300 stearinlys og flere lysestaker. Flere kraftige varmeovner sørger for at temperaturen stiger til et behagelig nivå, men som gjest her inne i fjellet må du allikevel være godt kledd !

 

 

Vi anbefaler gjerne musikalske eller kulturelle innslag på Bremnes fort hvis dere ønsker det under eller etter middagen. Av dyktige artister som har gjestet Bremnes kan vi nevne; Halvdan Sivertsen, Terje Nilsen, Con Brio, Kristin Kostopoulus, Pink Division, Asylrevyen. I tillegg kommer gjerne Odd Horsdal fra KGB; Krigshistorisk Gruppe Bodø for å fortelle engasjert om stedets historie.

Vår jobb er å gjøre det praktisk mulig å gjennomføre julebord, middag og fest her. Vi påtar oss gjerne ansvaret for et vellykket totalarrangement inne i Bremnes kystfort. Vi er også diskré til stede hele tiden - dette av hensyn til sikkerhet og for å bistå gjestene.

 

 

Ønsker du å leie fjellhallen på Bremnes fort, ta kontakt med:

Nordland Turselskap
Tlf. 90636086
www.nordlandturselskap.no 

 

 

 

 

Krigshistorisk forening Bodø © 2011